Labouchere Systeem

Het Labouchere systeem is een erg makkelijk systeem om toe te passen op je manier van roulette spelen. Het eerste wat je moet doen voordat je gaat spelen is een pen en papier pakken. Schrijf hier de getallen 1-2-3-4 op. Deze getallen zal je nodig hebben tijdens het spelen.

Hoe wordt het Labouchere systeem toegepast?

Je telt het eerste en laatste getal bij elkaar op en de twee getallen samen zijn de inzet. De eerste inzet zal dus (1 + 4 =) €5,- zijn. Als deze inzet wordt verloren schrijft u de 5 achter het rijtje van de getallen. Je hebt dan de reeks 1-2-3-4-5 staan. De volgende inzet wordt dus bepaald door het optellen van het eerste getal en het nieuwe getal van je laatste inzet; (1 + 5 =) €6,-. Gaat deze weer verloren dan zet je ook de 6 achter aan het rijtje. Je krijgt dan de lijst 1-2-3-4-5-6. De volgende inzet wordt op deze manier dus €7,-. Als deze wel wordt gewonnen dan streep je de gebruikte getallen van de reeks weg. In dit geval betekent dit dat de 1 en de 6 zullen verdwijnen. De overgebleven reeks is dan 2-3-4-5. Je gebruikt vervolgens de 2 en de 5 om bij elkaar op tellen. Zo blijft u bezig totdat alle getallen weg gestreept zijn.

Waarom je met het Labouchere systeem speelt

Naast de winst die je kunt maken bij het spelen van roulette is het Labouchere systeem een leuk systeem bij het spelen te gebruiken. Je speelt namelijk tot alle getallen zijn weggestreept. Het systeem geeft je dus een extra doelstelling tijdens het spelen van roulette. Bij deze strategie kun je het beste inzetten op de 50/50 inzetten. Dit zijn de rood of zwart, even of oneven en hoog of laag. Bij deze inzetten heb je namelijk 48,65% kans om te winnen. Zeker als je uiteindelijk alle getallen weggestreept wilt hebben, zijn dit de beste inzetten. Veel plezier bij het spelen van roulette met het Labouchere systeem!